zondag 4 februari 2018

De Onzekerheid Van Je Missie

"  .... wie weet of gij niet juist met het oog op deze tijd de koninklijke
waardigheid verkregen hebt." 
Ester 4:14.


Vaak zeggen vrouwen tegen mij .... maar hoe weet ik nou wat m'n missie is? Ik omschrijf je missie als je levenstaak, de reden waarom jij er bent. Die ontvouwt zich door de jaren heen tot het moment daar is. Voor sommige mensen is dat al op jonge leeftijd duidelijk, maar vervliegt het met het verloop van het leven.

Anderen houden 't vast en gaan recht op hun doel af. Voor weer anderen is 't pas op latere leeftijd duidelijk Ik val onder deze categorie van mensen. En dat gaat vaak gepaard met onduidelijkheden en twijfels. Zo ook bij Ester.

Ook voor haar was d'r levenstaak niet meteen duidelijk. En toen het duidelijk werd, werd zij er bang voor. En toch deed ze wat ze moest doen te midden van de onzekerheid van 't .... wie weet ...'

Laat je niet weerhouden om de volgende stap te zetten wanneer je levenstaak nog niet zo helemaal helder is. Je 'sense of mission' is al voldoende om te doen wat je behoort te doen.

Let 's be courageous as Ester in the midst of uncertainty, build our faith through fasting-prayer and then .... watch the move of God's amazing hand.



Denise Sumter
Lid van de Messiaans-Joodse Community
Kodesh L'Adonai (Heilig voor de Heer).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten