donderdag 10 november 2016

Het geheim van een krachtig leven op aarde

Eigenlijk wil de Here dat wij als krachtige, zelfzekere mensen door het leven gaan, ongeacht de omstandigheden, dus ook in tegenspoed, of wanneer je het niet meer ziet zitten of wanneer de uitvoering van een taak onmogelijk lijkt.

God zegt Jozua dan ook op verschillende momenten voor z'n formeel optreden als leider van Gods volk om sterk en moedig te zijn. David had geweldige overwinningen op z'n veld-tochten, maar ook Paulus trat op als een krachtge leider. Ester deed baan-brekend werk, maar ook Dorkas. En Yeshua, ons voorbeeldfiguur was uitermate krachtig in zijn optreden. Maar hoe deed Hij dat eigenlijk?

Marc.1: 32-35.

32Toen het nu avond werd en de zon onderging, brachten zij tot Hem allen, die ernstig ongesteld waren, en de bezetenen. 33En de gehele stad was te hoop gelopen bij de deur. 34En Hij genas velen, die ernstig ongesteld waren door allerlei ziekten, en vele boze geesten dreef Hij uit en Hij liet de geesten niet toe te spreken, omdat zij Hem kenden.35En vroeg, nog diep in de nacht, stond Hij op en ging naar buiten en Hij ging heen naar een eenzame plaats en bad aldaar.



Een ding is duidelijk. Zijn krachtig publiekelijk optreden werd in het geheim voorbereid met gebed. Zijn connectie met  de Vader in het verborgenen maakte dat Hij voldoende gecharged was om in Zijn openbaar leven krachtig te zijn.

Een krachtig optreden in het leven van alle dag begint bij een verborgen ontmoeteing met je Schepper nog voor je dag begint!!! Hoe is het gesteld met je gebedsleven? Beoefen deze verborgen handeling, ook in drukke periodes and watch yourself perform as never before. It's the power of secret prayer.

Als dit je nieuwsgierig maakt om je wandel met God een boost te geven meldt je aan via onderstaande link. Ook kun je de HERE ontmoeten in de Bijbelse feesten, met een simpele klik op de aanduiding KLIK HIER hieronder


Denise Sumter

Blogger, Writer at the FB-page  myspiritualjourney



Geen opmerkingen:

Een reactie posten