maandag 20 november 2017

Find your accountability partner to stay on track!


Personal leadership Tip #09


Er zijn verschillende manieren om gefocust te blijven op de doelen die jij jezelf gesteld hebt. Een jaarplan geeft richting en met je dagelijkse positioning sla je de afleidingen makkelijk af. Ook je gebeden bieden je de spiritualiteit die nodig is om on track te blijven.

Toch is 't zo dat je niet altijd de intrinsieke kracht kunt opbrengen om on point te blijven. Vooral wanneer een gevoelige snaar is geraakt en je ff weer pas op de plaats moet maken 'fu kis' yu srefi'. 

Een accountability partner geeft daar antwoord op. Iemand die je opvangt, wanneer jij 't alleen niet meer zo goed kan. Hoe een accountability partner je gefocust houdt kun je lezen in m'n blogpost  met een klik hierop.

En misschien heb je al iemand met wie jij je doelen zo nu en dan bespreekt. Maak 't officieel en spreek gewoon met haar af dat jullie op gezette tijden elkaar verantwoordelijk houden voor de gestelde doelen. Dat zal je helpen om 'on track' te blijven. Want je wil niet enthousiast ergens mee starten om na 3 weken in iets totaal anders te verzeilen.

Maar misschien heb je er nog geen, dat biedt het Accountability Partnerschapstraject jouw daartoe de mogelijkheid. Klik hier voor meer informatie.

Anyways ..... zorg er gewoon voor dat jij je accountability partner vindt om 'on track' te blijven.

Denise Sumter

Founding Director Stg.makeadifference.
Community Leader at MADwoman professionals and entrepreneurs


Geen opmerkingen:

Een reactie posten