vrijdag 28 april 2017

Succes bereik je NOOIT ALLEEN!!! Part 3

Een accountability partner


Je zult mechanismen moeten inbouwen in je leven van alledag 'to keep your focus' on what is important to you. 'Positioning' is een mechnisme dat van binnenuit werkt. Meer hierover in m'n blogpost over de 3-daagse PLANandDO Workshop.

Een ander mechanisme dat relationeel van aard is, is het connecten met een doel-gerichte en gedreven vrouw als jij. Je kunt je kwartaal-doelen en bijbehorende activiteiten met elkaar uitwisselen zodat je elkaar verantwoordelijk houdt voor de realisatie van deze doelen. Je kunt dan wekelijks rekenen op dat ene telefoontje 
".... hey Ria? Fa waka met je kwartaaldoelen....."
En dan kun je niet komen aanzetten met een  "... Ik-zou-en-ik-wou-smoes .....", begrijp je?! Want voor Ria telt ALLEEN HET RESULTAAT! Dus partneren met een no-nonsense woman als jij, een accountability-partner.

Wat doet een accountability partner?


  • Een accountability-partner houdt je ON FOCUS.
Ik ga er vanuit dat je reeds vanuit je visie en missie de prioriteiten helder hebt. En daar is je accountability partner van op de hoogte. En daar doet ze 't mee. Ze houdt je prioriteiten in het vizier.

  • Een accountability-partnet houdt je GEMOTIVEERD.

Ze weet wat je drijft en kent de antwoorden op het waarom je doet wat je doet. En daarmee prikkelt zij je steeds weer tot actie,actie in de juiste richting.

  • Een accountability-partner herinnert je WIE JE BENT.

 En wanneer het leven je tegen zit en je gedachten die negatieve wending nemen is ze daar, gewoon om de voorbeelden te noemen van toen jij je opstelde vanuit jouw
"Ik ben speciaal & uniek"
"Ik ben waardevol & van waarde"
"ik ben buitengewoon & byzonder"

  • Een accountability-partner VIERT HET SUCCES met je mee.
En ze is ook daar 'te prisiri de'f meki', wanneer er lol valt te maken. Want even de tijd nemen om te genieten van het resultaat en ff te kletsen over hoe je daar bent gekomen, en hoe zij je daarbij heeft ondersteunt ....... dat zijn mooie momenten die je samen meemaakt, samen met je accountability-partner.

Ik hoop dat je ervan  overtuigt bent .... je hebt een accountability-partner nodig om je te tillen naar HET VOLGENDE NIVEAU in je leven. Vandaar dat de GPL*-event 'FINDING YOUR ACCOUNTABILITY-PARTNER een wezenlijk deel uitmaakt van het PLANandDO programma.



Wil je daar het fijne van weten, connect met ons voor meer informatie door een simpele KLIK op https://goo.gl/forms/SSnk21DjPXWhXQKN2


Denise Sumter

Founding Director of Stg.makeadifference
Community Leader MADwoman
professionals and entrepreneurs


Geen opmerkingen:

Een reactie posten