maandag 24 april 2017

Succes bereik je NOOIT ALLEEN!!! Part 2

Offline Support


In Part 1 heb je de kracht van de on line supportgroep gezien. In Part 2 zie je hoe dat werkt off line.

De afspraken werden gemaakt. Lycintha stond aan de vooravond van haar NEXT LEVEL EXPERIENCE, optredens tijdens de album-launch 'GADU ANA' van haar verloofde, Byciel Watsaam. Lycentha heeft een warme stem  waarvan we tijdens de PLANandDO2017 workshop (Editie #3) mochten genieten. We konden niet anders dan haar de support geven vanuit de derde verbinding 'de relatie met je medemens'.

Elke GPL*-practitioner weet dat een top NEXT LEVEL EXPERIENCE ten volle wordt ervaren wanneer die loopt vanuit de drie niveaus, je relatie tot met Schepper, je relatie met jezelf en je relatie met je mede-mens. Vandaar  dat het supportteam in actie kwam. 
"Het was een top-avond. Dames ik ben jullie enorm dankbaar. 'Words cannot describe. be blessed.'", zei ze na afloop.
Lycintha's optredens waren voortreffelijk!!! Beoordeel zelf maar.


En wanneer jij ondersteunt, krijgt je eigen leven de boost die 't nodig heeft om op jouw beurt jouw NEXT LEVEL EXPERIENCE te hebben.

Vanity, die ook haar support heeft verleend, beleefde op haar beurt de volgende dag haar NEXT LEVEL EXPERIENCE. Ze kreeg de correcties voor haar thesis eindelijk af. Bruisend van energie, maakte ze daar melding van in de app-groep.

Succes bereik je idd NOOIT ALLEEN. Je zult wel jouw deel in het geheel moeten doen .... uiteraard! En dat geheim zit in je positioning ........

Wil jij ook deel uitmaken van deze supportgroep voor zichtbare vooruitgang op alle levensgebieden, geef je dan op voor de volgende workshop via onderstaande link

Succes bereik je samen met anderen, so join us to experience YOUR NEXT LEVEL in life ondanks 'de precaire situatie'.

GPL* = Grounded Personal Leadership

Denise Sumter

Founding Director Stg.makeadifference
Community Leader MADwoman
professionals and entrepreneurs


Geen opmerkingen:

Een reactie posten