donderdag 13 april 2017

Succes bereik je NOOIT ALLEEN!!! Part 1

Online Support


"'k Heb gisteren m'n rij-examen-theorie niet gehaald; 'k was vreselijk zenuwachtig.... ooo, ... ruimte beknopt, ....verlichting slecht ...... Ik moet aan zelfreflectie doen .... help!!!', zei ze, Deborah (naam fictief) een van onze GPL*-practitioners."

We voelen met je mee; mooi dat je die spirituele link legt, zeg ik. Vervolgens komt Ines in, en dan Lycintha, toen Vanity en daarna weer Lycintha, en toen ook weer Vanity. Toen Nathalie en over en weer ging dat zo door. ..... En Cheryll sloot sterk af met een  'Thomas Edison'

'Bedankt voor je kwetsbare opstelling. Je hebt mij daardoor ook bemoedigd.' zegt een andere GPL*-practitioner.

En zo raakte de hele groep versterkt. Idd hebben we elkaar nodig op onze succes-journey.  Alleen lukt 't NOOIT, want je battery raakt ook 's een keertje low en dan kun je de intrinsieke kracht, of de kracht van omhoog niet zelf aanboren.

En dan ........ dan komt de support-groep in actie, een groep van like-minded people, mensen die een taal spreken, die als jij A zegt meteen weten jouw A in de juiste context te plaatsen, de context van success en significance, de context van progress in jouw streven to make this your best year ever as you ascent to THE NEXT LEVEL, each time,  MAKING A DIFFERENCE, whatever happens, learning the lesson and MOVING ON!!!

Heb jij ook behoefte aan zo'n groep van like-minded people to keep you on point, gedurende 't jaar, geef je op via onderstaande link


*GPL = Grounded Personal Leadership




Denise Sumter

Founding Director Stg.makeadifference
Community Leader MADwoman
professionals and entrepreneurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten