dinsdag 23 mei 2017

Ik ben jarig vandaag

M'n verjaardagsboodschap 23 mei 2017



MADwomen*),

Hartelijk dank voor de vele felicitaties. Op deze dag blik ik terug op een jaar van 'JUMPING' into my mission. 't Voelde toen aan als springen in een bodemloze put as in je kunt niet naar de bodem om ff af te stoten wanneer je moe bent van het water-trappelen of van het zwemmen. Dat was beangstigen, but I did it anyway.... fulltime je missie en part-time je professie zonder te weten hoe dat zal aflopen.

Wel ...nu een jaar verder .....de ene training na de andere, online, offline, betaalde, onbetaalde. Motivationals, coachings-trajecten, het verfijnen van de programma's ..... jaaaa, dat zou ik NOOIT allemaal voor mekaar hebben gekregen naast een full-time job. Wat een levensvervulling, wat een voldoening. Wat een zegen om de levens van vrouwen langs scherpere en heldere contouren te zien gaan, om te zien hoe zij het patroon van hun leven ontdekken en daar meer perspectief in brengen.

M'n boodschap is dit jaar dan ook 'FIND YOUR MISSION & EXCELL IN IT' want aan het einde van je leven als je zit te hobbelen in je hobbelstoel, als God je daar de genade toe verleent, wil je niet zeggen 'I could have ...., I would have ...., I should have .... want DAN is het te laat. En DAT wil je absoluut niet.

Is 't scary ... JA. Is het gemakkelijk ... NEE. Anyways zal 't pijn doen, dus kies je de bittere pijn van 'regret' of de zoete pijn van van de missie. Ik heb voor de zoete pijn van de missie gekozen en jij?

Dus 'FIND YOUR MISSION & EXCELL IN IT' !!! want je bent geschapen met een plan en een doel van omhoog. Wanneer je dat vindt valt de puzzel in elkaar en begint het leven vanuit een totaal andere dimensie.

Wol gepraat lijkt 't misschien, maar spreekt 't je toch aan en wil je daarop verder doe dan de GRATIS ONLINE MADwoman Expeditie 5 in persoonlijk leiderschap. Dan krijg je meer diepgang over het helder krijgen van de contouren van je leven. Klik gerust hier  en registreer je, dat is de eerste stap naar een nieuwe dimensie.



Denise Sumter

Founding Director Stg.makeadifference.

Community Leader MADwoman
professionals and entrepreneurs.

*) MADwoman, vrouw die een verschil wil maken door het beoefenen van haar persoonlijk leiderschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten