woensdag 19 oktober 2016

3 Tips voor het kiezen van de juiste training

















"Trainingen trainingen trainingen...bedenk t maar of ' t bestaat......2017 jaar van trainingen....echt op elk gebied....ef yu no skoro go doro/moro...na yu no wani.....hmmmmm thinking?! ..." ...las ik op een van de posts van een Fbf en ik dacht "Gelijk heeft ze ." Maar aangezien je deelname aan een training een investering is in jezelf ...  en aangezien iedere investering tijd en geld kost is het wel verstandig om van tevoren goed te weten welke meerwaarde deze investering voor jouw zal betekenen.

Dit bracht mij op het idee om een post te schrijven voor doelgerichte, gedreven vrouwen die hun nieuw jaar willen maken tot het jaar van trainingen, dus vrouwen die willen investeren in zichzelf voor doorgroei naar HET VOLGENDE NIVEAU in hun leven, gezin, carriere en business. Vrouwen die al goed doorhebben wat voor kracht er schuilt in een actieve deelname aan training-sessions, maar dan wel de juiste, gepaste.

Speciaal voor jouw 3 tips die jouw keuze voor de juiste  en gepaste training vergemakkelijken.


Tipnr. 1. Weet waar je nu bent


Op dit moment beschik je reeds over kennis en vaardigheden die je hebben gebracht op de plaats waar je nu bent, daarom ben je hier. Je studies, je ervaring, je analyses en synthesis, je zelfstudie, enz. Om verder te kunnen moet je doorgroeien tot de persoon die je zal brengen naar de plaats waar je wenst te zijn. 'We cannot solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them',zegt Einstein. Je zult dus moeten veranderen in je denken. De kunst is nu dus om te weten wat je nodig hebt aan kennis en vaardigheden om te komen waar je wenst te zijn. Dat brengt me op de tweede tip.

Tiopnr.2 Weet waar je naartoe wilt

Waar je naartoe wilt maakt deel uit van jouw missie en je visie. Vanuit deze invalshoek versimpel jij je leven en is het makkelijk te achterhalen aan welk doel jij prioriteit wilt geven in je leven. Misschien is de volgende stap voor jouw meer aandacht besteden aan de opvoeding van je kinderen, of misschien is het de tijd om je eigen onderneming te starten of er nieuw leven in te blazen of om nou 's eindelijk die relatie te beeindigen of juist meer cachet aan te geven. 'Als je niet weet waar je naartoe wilt, maakt 't niet uit welke weg je kiest', zegt een oud chinees spreekwoord. Je dient dus helderheid te krijgen in waar je naartoe wilt. Afhankelijk van waar je naartoe wilt met je leven zal je de juiste training kunnen uitkiezen, daarin investeren met het gewenste resultaat.... doorgroei naar HET VOLGENDE NIVEAU!!!

Tipnr 3. Maak de juiste en gepaste keuze.

Wanneer je helderheid hebt over waar je nu bent in jouw journey van 'success and significance'  en je duidelijk weet wat de volgende stap is voor jouw op het levensgebied waar doorgroei gewenst is dan is het enige wat jouw rest te doen uitzoeken welke training nu het beste bij je past op dat moment van je leven. Dan kun je zonder te twijfelen, dus zelfzeker de investering doen, je tijd en geld erin stoppen, omdat je weet welke meerwaarde deze training voor jouw zal hebben.

Wil je meer van dit soort tips, houd ons dan in de gaten op de Facebook pagina via onder staande klink

https://www.facebook.com/madwomanprofessionalsandentrepreneurs/



Denise Sumter

Founding Director Stg.makeadifference
Community Leader MADwoman
professionals and entrepreneurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten