dinsdag 18 oktober 2016

3. Vier daarom uitbundig feest.

Loofhuttenfeest Deel 3













'Den  lob'a dyugu-dygu', was een uitspraak van een van onze politieke leiders over de uitbundigheid die menigeen ertoe aanzet om op te trekken naar de diverse massa-meetings tijdens de verkiezingstijd in Suriname ... echt een aparte tijd en een goede illustratie van ... a dyugu-dyugu.

Gado lob'a dyugu-dyugu op z'n feesten. Hij zegt in Deut.16:14 'Vier dan uitbundig feest ...' Dus geen saai gedoe, maar echt feest. Maar om uitbundig te feesten heb je middelen nodig, toch?! 't Leuke ervan is dat de Here je niet zal vragen om iets te doen om je vervolgens aan je lot over te laten. Neen, Hij voorziet in de randvoorwaarden of biedt je toegang daartoe, dwars door de economische situatie heen. Dat hebben wij van Kodesh L'Adonai, de Messiaanse Community in Suriname wel ervaren.

'Hij zal immers al uw werk zegenen en u een rijke oogst geven. Vier daarom uitbundig feest' Deut.16:15b. En dat hoef je een Surinamer geen tweede keer te zeggen ... uitbundig feest ... een rijke oogst ... in die volg orde weten wij wel een uitbundig feestje te bouwen voor de Heer ...waar of niet Surinamers. Vier het Loofhuttenfeest met ons mee.

Als je hier iets aan hebt gehad en je wilt meer ... geef je dan op via de link hieronder. 

 

 

 Gezegende Sukkot!!!

Denise Sumter

Lid van de Messiaans-Joodse Community
Kodesh L'Adonai (Heilig voor de Heer)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten