donderdag 29 juni 2017

Het Abonnement

Fase 2 van het PLANandDO programma.





Je zit nu in de tweede fase van het PLANandDO Programma, the doing part of je wil je journey van succes en significance naar het volgende niveau tillen. 




Je hebt in de eerste fase van het programma de tools ontvangen om gefocust te blijven op de ingeslagen weg; ga ervoor om je verschil te maken!



Voor de tweede fase hebben wij ervoor gezorgd dat jij voort gaat op de ingeslagen weg en niet verzand in het oude patroon van denken en doen. De neiging om jezelf te saboteren en neer te halen wordt volledig de kop ingedrukt door de volgende diensten: coaching, GPL-nights, accountability partnerships en de PLANandDO AWARDS. 

Het jaarabonnement  biedt jouw daartoe de toegang voor slechts Srd 10,- per maand gedurende 12 maanden. In onderstaande jaarabonnement zijn de detailles aangegeven. 

Je hebt in jezelf geinvesteerd voor doorgroei naar HET VOLGENDE NIVEAU ...... so let's make it happen!!!





Looptijd
Het abonnement wordt aangegaan voor de duur van één jaar, het abonnementsjaar.

Verlenging / Beëindiging
Het abonnement mag na het eerste jaar steeds stilzwijgend worden verlengd met een jaar met behoud van de privileges waarvan u voor privilege 2 en 3  50% korting krijgt op de eigenlijke waarde zoals aangegeven onder ‘Privileges’.

Beëindiging van het abonnement geschiedt aan het einde van ieder abonnementsjaar door beëindiging van de automatische bankovermaking van uw zijde. De toegang tot de privileges die aan het abonnement gerelateerd zijn komen dan meteen te vervallen.

Hoogte / Wijze van afwikkeling
Het abonnement bedraagt SRD 10.00 per maand en wordt steeds voor de 7e van de nieuwe maand voorruit betaald.

De afwikkeling van gelden vindt plaats door automatische overmaking van de abonnementhouder naar het DSBBank, rekeningnr. 59.24.448, ten name van Stichting. Make A Difference, met de omschrijving ‘gplvoornaamfamilienaam’, mijn voorbeeld: gpldenisesumter.

De privileges
Het abonnement biedt u jaarlijks toegang tot onderstaande privileges waarvan de eigenlijke waarde  van SRD 1, 560.00 is aangegeven ter kennisgeving; u betaalt echter slechts SRD 120. 

Volgnr
Privilege
Kosten in SRD
1
Lidmaatschap tot de WhatsApp-groep uitsluitend voor GPL-practitioners
12 x 20.00 =    240.00
2
Additionele coaching gesprekken - de zgn.+gesprekken (max. 4 gesprekken)
4 x 120.00 =    480.00
3
GPL-nights / Webinars (3)
3 x 150.00 =    450.00
4
Accountability-partnerships
12 x 20.00 =    240.00
5
PLANandDO-AWARDS NIGHT
150.00

Totaal
 SRD     1, 560.00




To make your difference!





Denise Sumter

Founding Director Stg.makeadifference
Commnity Leader MADwoman
professionals and entrepreneurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten